akti_dimaion_115

Με βάση την Πάτρα, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλη την χώρα και κυρίως την Δυτική Ελλάδα. Η πώληση είναι χονδρική και λιανική. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Ακτή Δυμαίων 115 στην Πάτρα, σε ιδιόκτητη έκταση και καταλαμβάνει 5.000 τμ στεγασμένου χώρου.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει όλα τα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που κυκλοφορούν παγκοσμίως, όπως είδη υγιεινής και πλακίδια των μεγαλύτερων οίκων της Ευρώπης, κυρίως από Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία. Εταιρείες όπως οι: CASALGRANDE PADANA, PAMESA CERAMICA, GARDENIA-ORCHIDEA, ITALGRANITI-IMPRONTA, VERSACE HOME, DEL CONCA, PASTORELLI, APARICI CERAMICA, PERONDA, BALDOCER, STN CERAMICAS, AZUVI, SELF ITALY, ISVEA ITALIA, GRAVENA, VITRUVIT, GROHE, FRANKE, CARRON, NOVAMIX, PROGRESS PROFILES και άλλες.

Πλακάκια δαπέδου, μπάνιου, εξωτερικού χώρου, κουζίνας, πισίνας, σκάλας, είδη υγιεινής, μπανιέρες, αξεσουάρ μπάνιου, έπιπλα μπάνιου, καμπίνες, συστήματα υδρομασάζ, κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκοι, μπαταρίες, νεροχύτες, βέργες inox.

Κύριος στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει συνεχώς αξιόπιστες υπηρεσίες σε μια απαιτητική αγορά, προσφέροντας τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

ekthesi_1os

“Είμαστε οι ειδικοί του μπάνιου, πουλάμε το κομψό, superior προϊόν στην χαμηλότερη τιμή. Κάνουμε την αγορά και την εγκατάσταση για το τέλειο μπάνιο σας εύκολη. Αυτό συμβαίνει γιατί είμαστε μαζί σας σε όλη τη διαδρομή, βοηθώντας σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την τελική εφαρμογή και πέρα από αυτήν”.

ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε έμπνευση, να σας καθοδηγήσουμε και να αξιοποιήσουμε τις ιδέες σας. Προσφέρουμε μια δωρεάν υπηρεσία instore 3D design , στην οποία οι ειδικοί μας θα χρειαστούν τον χρόνο σας για να κατανοήσουν τις ανάγκες σας και στη συνέχεια να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε μπάνιο των ονείρων σας.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΤΙΜΗ

Στον Όμιλο Καστανίδη είμαστε σίγουροι ότι οι τιμές μας είναι οι χαμηλότερες στην αγορά, σε ότι αφορά Α’ ποιότητας προϊόντα, τα οποία πάντα και μόνο προσφέρουμε.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ – ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Εμείς πραγματικά πιστεύουμε στην ποιότητα της υγιεινής μας γι ‘αυτό και είμαστε αυστηροί στο θέμα της ποιότητας, η οποία παρέχεται με εγγύηση εφόρου ζωής.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ – Όταν και όπου το θέλετε

Επιλέξτε την ημερομηνία παράδοσης που σας ταιριάζει! Έχουμε τα πάντα σε απόθεμα στις κεντρικές αποθήκες μας, πράγμα που μας παρέχει το δικαίωμα να έχουμε ακόμη και παράδοση αυθημερόν!

ΙΣΤΟΡΙΚΟ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Με καταγωγή από την Οινόη της Μικράς Ασίας ο αείμνηστος Γιώργος Καστανίδης έστησε την δεκαετία του ’50 την επιχείρηση του στην Πάτρα, οδό Φιλοποίμενος 45. Απο τις μωσαϊκές πλάκες και τα μάρμαρα, το όνομα Καστανίδης αποτελεί σήμερα εγγύηση και πρωτοπορεί στα πλακίδια και στα είδη υγιεινής.

Τα αδέλφια Καστανίδη, ο Αναστάσιος, ο Δημήτρης και ο Παναγιώτης ανέλαβαν την επιχείρηση τις αρχές της δεκαετίας του ’70 και κατάφεραν με πολλή δουλειά και αστείρευτο μεράκι να αναπτύξουν και να επεκτείνουν την εταιρεία που δημιούργησαν. Ο όμιλος Καστανίδη ιδρύθηκε με την τωρινή του μορφή το 1976. Τρεις γενιές δραστηριοποιούνται στην αγορά των εξοπλισμών κατοικιών και ειδικότερα στην αγορά των ειδών υγιεινής και πλακιδίων.

Φιλοσοφία μας, οι συμβουλές του αείμνηστου Γιώργου Καστανίδη, “να κοιτάμε τον πελάτη στα μάτια με ειλικρίνεια, να είμαστε αξιόπιστοι στην εξυπηρέτηση και να επιδιώκουμε την συνέχεια”. Ο ανταγωνισμός στον χώρο που δραστηριοποιείται ο Όμιλος είναι μεγάλος, αλλά οι περγαμηνές που διαθέτει από την μακροχρόνια πορεία, τον έχουν ισχυροποιήσει “ως όνομα, ως σφραγίδα, ως υπογραφή”.